ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2008-as hírek
2008-08-31
Bosszantó vereség Győrladaméron

Győrladamér –Győrsövényház      2–1 (0–1)

Győrsövényház: Münnich – Károlyi (Endrédi), Varga, Horváth N., Fehér Z., Nagy Gy. (Tálas)  – Németh L., Fehér L., Domnanics (Horváth V.), Büki, Láncos. Edző: Horváth Norbert.

Gólszerzők: Komjáthy (50. és 69. p.), ill. Fehér Z. (40. p.).

 

 

 

A szokásos győrsövényházi koreográfia szerint a vendégcsapat kontrákra rendezkedett be, de ezek ezúttal rendkívül veszélyesek voltak. Németh L. kétszer, míg Láncos egyszer veszélyeztetett az első félidőben, mindegyik nagy gólhelyzet volt. Bár a hazaiak meddő mezőfölényben játszottak, nem találtak fogást a nagyon szervezetten és taktikusan játszó sövényháziakon. A 40. percben aztán egy kapu elé ívelt lecsorgó labdára Fehér Zoltán eszmélt a leghamarabb, és a kimozduló kapus mellett ügyesen a kapu közepébe pörgetett. A csapatok tehát megérdemelt vendégvezetéssel vonulhattak pihenőre.

 

A második félidőben alaposan felpaprikázott hazai csapat lépett a pályára: rögtön nagy iramot diktált, és az 50. percben egy kapu elé élesen belőtt szabadrúgás után – melyet Münnich csak röviden, oldalra tudott tolni –  Komjáthy lőtt a lábak között az üres kapuba. A további hazai rohamok azonban elmaradtak, sőt Láncos szerezhetett volna újból vezetést a vendégcsapatnak, de nagy helyzetben lelopták a lábáról a labdát. A hazaiak a 69. percben egy ritkán látható „óvodás” góllal megszerezték a vezetést, cseles szabadrúgásvariáció után ismét Komjáthy volt eredményes. Ezután a Győrsövényház a kapujához szögezte ellenfelét, Büki révén kétszer is gólt szerezhetett volna, de Fortuna nagy ívben kerülte a ladaméri pályát. A mérkőzés végét még parázs jelenetek és egy hazai piros lap tarkították, de az eredmény nem változott a kiváló iramú és színvonalú mérkőzésen. A végig taktikusan, fegyelmezetten és nem utolsó sorban jól játszó vendégcsapat az egy pontra feltétlen rászolgált volna.

 

Eddigi eredmények