ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2008-as hírek
2008-11-09
Csak egy pontra futotta az utolsó helyezett otthonában

MEGYEI II. OSZTÁLY ORCHIDEA HOTEL MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

13. forduló, 2008. november 8., 13.30

Halászi – Győrsövényház 1–1 (1–0)

Győrsövényház: Münnich – Bertalan, Varga, Németh K., Fehér Z. (Tálas), Nagy Gy. (Hancz L.) – Németh L., Fehér L., Domnanics – Büki, Majlinger (Horváth V.). Edző: Horváth Norbert.

Gólok: 37. p (1–0), Horváth V. (66. p., 1–1).

 

Alaposan felázott játéktér fogadta a csapatokat szombaton kora délután Halásziban. A vendéggárdából hiányzott az eltiltását töltő Horváth Norbert, a sérült Károlyi és munkahelyi elfoglaltság miatt Steininger és Láncos is, Majlinger pedig beinjekciózva tudta csak vállalni a játékot. Örömteli viszont, hogy Németh Krisztián első felnőtt bajnoki mérkőzését játszotta a csapatban. Langyosan kezdtek a csapatok, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A tabellán utolsó helyezett hazaiak a félidő közepétől többször veszélyeztettek, és a 37. percben egy szöglet utáni fejesből megszerezték a vezetést.

 

A második félidő sem indult jobban győrsövényházi szempontból, a hazaiak az első tíz percben csak Münnich bravúrjainak köszönhetően nem tudták növelni az előnyüket. A mieink indiszponált játéka Horváth Vilmos beállításával változott meg. A labdák megmaradtak elöl, és egy kiharcolt szöglet után a csatár a kapust megelőzve a bal felső sarokba csúsztatott. Innentől kezdve megélénkült az iram, mindkét csapat a győzelemért küzdött, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott, így maradt a döntetlen. Nem sikerült győzelemmel távozni tehát Halásziból, melynek a rossz játékon kívül a mérkőzés nagy részében produkált lelkesedés nélküli foci is oka. Tanulság: 20 percnyi elfogadható játékkal ritkán lehet mérkőzést nyerni.

 

TARTALÉKOK

13. forduló, 2008. november 8., 11.30

Halászi – Győrsövényház 0–3 (0–2)

Gólszerző: Látó (3).

 

Eddigi eredmények