ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2008-as hírek
2008-10-12
Egyik csapat sem érdemelt egy pontnál többet

9. forduló, 2008. október 12., 15.00

Dunakiliti – Győrsövényház 1–1 (1–1)

Győrsövényház: Münnich – Bertalan, Varga, Majlinger, Fehér Z., Nagy Gy. – Németh L., Fehér L. (Kiss), Steininger – Büki, Láncos (Tálas). Edző: Horváth Norbert.

Gólok: Németh L. (11-esből, 16. p., 0–1), 28. p. (1–1).

 

A vendéggárda nélkülözni volt kénytelen az eltiltását töltő Horváth Norbertet, valamint a munkahelyi elfoglaltság miatt távollévő Domnanicsot és Károlyit. A mérkőzés kezdésére felszállt a köd és a nap is kisütött, így kiváló labdarúgóidőben kezdődhetett a mérkőzés. A 16. percben szép vendégtámadás után Bükit buktatták a büntetőterületen belül. A 11-est Németh L. magabiztosan lőtte a kapu jobb sarkába. Ezután Láncos növelhette volna az előnyt, de fejese a bal kapufán csattant. A 28. percben némileg váratlanul egyenlített a hazai gárda: egy védők felett átszálló beadást a hazaiak játékosa egy igazítás után lőtt a rövid alsó sarokba. Rövidesen a vezetést is megszerezhették volna a hazaiak, de Kurucz ajtó-ablak ziccerben hibázott, így döntetlennel vonulhattak pihenőre a csapatok.

 

Már az első félidőben is hagyott kívánnivalót maga után a színvonal, de a második félidőben ezt is sikerült alulmúlni a csapatoknak. A régi körkapcsolásos éveket és Vass István Zoltánt idézve: vérhólyag lett a labdán. Csapnivaló játék, rengeteg rossz átadás és labdakezelési hiba, mindkét oldalon. A hazaiak támadtak, a győrsövényháziak védekeztek, egy esetben Nagy Gy. a gólvonalon mentett, de körülbelül ennyivel el is intézhető a második félidő. A vége döntetlen, egyik csapat sem érdemelt többet. 

 

TARTALÉKOK

9. forduló, 2008. október 12., 13.00

Dunakiliti –Győrsövényház 5–1 (2–1)

Győrsövényházi gólszerző: Hujber (11-esből).

 

Eddigi eredmények