ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2009-es hírek
2009-03-15
Gól- és tizenegyesözön

17. forduló, 2009. március 14., 13.00

Enese – Győrsövényház 3–3 (1–1)

Győrsövényház: Münnich – Károlyi (Nagy P.), Varga L., Bertalan, Limp, Majlinger (Fehér Z.), Horváth N., Domoszlai, Steininger, Varga B., Fehér L.(Büki). Edző: Horváth Norbert.

Gólszerzők: Szilvágyi (11-esből, 2. p., 1–0), Fehér L. (6. p., 1–1), Segovits (11-esből, 54. p., 2–1), Büki (66. p., 2–2), Domoszlai (80. p., 2–3), Segovits (11-esből, 85. p., 3–3).

 

Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés. A hazaiak már a 2. percben tizenegyeshez jutottak, amit Szilvágyi magabiztosan értékesített. Sokáig nem örülhettek a vendéglátók, mert Domoszlai nagyszerű szöktetésével Fehér Lénárd lépett ki a védők közül, és 15 méterről kilőtte a hosszú alsó sarkot. Ezzel a félidő hátralévő részére el is lőtték puskaporukat a csapatok. A hazaiak meddő mezőnyfölényben játszottak, míg a vendégek kontrákkal próbáltak veszélyeztetni, kevés sikerrel. A 42. percben egy szöglet után a játékvezető mindenki meglepetésére újból a 11-es pontra mutatott, de ezúttal a vendégek rúghattak büntetőt, amit Horváth Norbert játékosedző végezhetett el, ám a labdát az égbe lőtte.

 

A második félidő elején megint a végig elég indiszponált játékvezető játszotta a főszerepet, lévén, hogy könnyű síppal újabb büntetőt adott a hazaiaknak, amit Segovits értékesített is. Ezek után a vendégek nagyobb sebességre kapcsoltak, és Károlyi, valamint Steininger is ordító helyzetben hibázott. Nem úgy, mint Büki pár perccel később, aki első labdaérintésből Varga Balázs megpattanó lövése után talált a hálóba. Tíz perccel a mérkőzés vége előtt pedig már vezettek is a vendégek. Domoszlai 23 méteres nagyszerű szabadrúgásból csavart a kapu bal oldalába. Felcsillant tehát a vendéggyőzelem lehetősége, de sajnos nem sokáig, mert Limp felesleges szabálytalansága után Segovits újból büntetőt értékesített. A fellelkesedett hazaiak a végén még kétszer veszélyeztettek, de az eredmény már nem változott. A döntetlen talán igazságosnak mondható, de kétségtelenül a vendégek vonulhattak keserűbb szájízzel az öltözőbe a mérkőzés végén.

 

TARTALÉKOK

17. forduló, 2009. március 14., 15.00

Enese – Győrsövényház 8–0 (2–0)

 

Eddigi eredmények