ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2009-es hírek
2009-06-15
Győzelem szükségkapussal

30. forduló, 2009. június 14. 17.00

Győrsövényház – Mosonszolnok 2–0 (1–0)

Győrsövényház: Münnich (Fehér) – Limp, Varga L., Bertalan, Majlinger – Nagy D., Domoszlai, Steininger, Domnanics – Fehér L., Horváth N. (Büki). Edző: Horváth Norbert.

Gólszerzők: Steininger (1–0, 26. p.), Nagy P. (2–0, 78. p.).

 

Fülledt, nagy melegben rendezték a találkozót. A mérkőzés érdekessége volt, hogy a játékvezető mindkét félidő közepén egy percre megszakította játékot, hogy a játékosok egy kis frissítőt vegyenek magukhoz. A meccsen szerencsére a hazaiak játszottak frissebben. A találkozó első félidejében nagyrészt náluk volt a labda, tetszetősen szövögették támadásaikat, és a lehetőségek sem maradtak el, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A 26. percben aztán Fehér L. szerzett erőszakosan labdát, nagyszerűen tálalt Steininger elé, aki tíz méterről a léc alá bombázott. Két perc múlva a hazaiak kapusát, Münnichet kellett kényszerűségből lecserélni, helyét a csapatkapitány Majlinger vette át a kapuban. A csere egy kicsit megzavarta a hazaiakat, mert a mosonszolnokiak átvették a játék irányítását, és egyszer ordító helyzetben rontottak.

 

A második félidőben hamar eldönthette volna a találkozót a hazai csapat, de előbb Fehér Z. fejelt közelről fölé, majd Fehér L. lőtt mellé. A vendégek görcsösen erőlködtek, de Majlingernek nem sok dolga akadt, igaz egyszer egy 25 méteres löketet hárított látványos vetődéssel. A félidő közepétől a hazaiak vették át újra az irányítást, de nem sikerült bepasszírozni a második gólt. Fehér L. a kapusba bombázott, míg Nagy D. közelről a kapufát találta el. A 78. percben aztán sikerült bevinni a döntős ütést. Nagy D. ment el nagyszerűen a bal oldalon, középre lőtt labdáját Cser csak kiütni tudta, az érkező Fehér L. önzetlenül Nagy P. elé gurított, akinek nem okozott gondot az üres kapuba lőni. Később még Büki növelhette volna az előnyt, de a vendégkapus hárított. A győrsövényháziak akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna a meglehetősen súlytalanul játszó vendégek ellen.

 

U 21-ES MÉRKŐZÉS

30. forduló, 2009. június 14. 15.00

Győrsövényház- Mosonszolnok 4–2 (1–1)

Győrsövényházi gólszerzők: Látó (2), Horváth V. (2).

 

Eddigi eredmények