ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2009-es hírek
2009-05-11
Vereség pontrúgásokból

25. forduló, 2009. május 10., 17.00

Dunasziget –Győrsövényház 3–2 (1–1) 

Győrsövényház: Münnich – Limp, Varga L., Bertalan, Fehér Z. – Horváth N., Nagy D. (Szabó), Domoszlai, Domnanics (Horváth V.) – Fehér L., Károlyi (Büki). Edző: Horváth Norbert.

Gólok: Domoszlai (0–1, 2. p.), 1–1 (11-esből, 30. p.), Fehér L. (1–2, 49. p.), 2–2 (76. p.), 3–2 (83. p.).

 

Jól indult a mérkőzés győrsövényházi szempontból, hiszen a 2. percben a Fehér Lénárd buktatásáért megítélt szabadrúgást Domoszlai csavarta a kapu bal oldalába (0–1). Ez már a negyedik szabadrúgásgólja volt idén a fiatal játékosnak. A gól láthatóan megfogta a hazaiakat, akik görcsösen futballoztak, míg a vendégeknél Károlyi növelhette volna az előnyt. A félidő közepétől aztán magukra találtak a vendéglátók, és beszorították a vendégeket. A 30. percben Varga rossz ütemű becsúszása után büntetőhöz jutottak a dunaszigetiek, akik a lehetősséggel éltek is (1–1). A félidő további része mezőnyjátékot hozott, de inkább a sövényházi térfélen pattogott a labda.

 

A második félidő úgy indult, mint az első. Fehér Lénárd tört be nagyszerűen a 16-oson belülre, egy védő mellett elhúzta a labdát, és kilőtte a jobb alsó sarkot (1–2). A folytatásban a meccs az első félidőben megszokott koreográfia szerint zajlott, annyi különbséggel, hogy Münnichnek többször kellett bravúrral közbeavatkoznia. A 76. percben azonban már ő is tehetetlen volt. Egy kapu elé ívelt labdába a nagy tömörülésben Limp olyan szerencsétlenül csúsztatott bele, hogy a labda a kimozduló kapus mellett a kapu közepébe pattogott (2–2). Innentől kezdve a hazaiak vérszemet kaptak, és a rutinos Sztranyovszki el is döntötte a meccset azzal, hogy egy saját maga által kiharcolt szabadrúgást a kapu jobb oldalába csavart 20 méterről (3–2). Összességében a hazaiak a mérkőzés végére bedarálták a vendégeket, akiknek a pontrúgásokkal a találkozón nem volt szerencséjük – mindhárom góljukat abból kapták –, így hiába vezettek kétszer, mégis vesztesen kellett elhagyniuk a pályát.         

 

TARTALÉKOK

25. forduló, 2009. május 10., 15.00

Dunasziget –Győrsövényház 2–0 (0–0)

 

Eddigi eredmények