ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2010-es hírek
2010-08-05
Jótékonysági meccs egy játékos megsegítéséért

A Győrsövényház augusztus 8-án, vasárnap 18 órakor az NB II-es Gyirmótot fogadja. A bevételt a májusban súlyosan megsérült Buza Attila kapja. A Kisalföld augusztus 5-i számának 19. oldalán erről megjelent cikk alább olvasható el.

 

 

Győrsövényház–Gyirmót a jótékonyság jegyében

 

Labdarúgás

Munkatársunktól

 

A megyei II. osztályban szereplő Győrsövényház az NB II küzdelmeinek bajnoki reményekkel nekivágó Gyirmótot fogadja vasárnap 18 órakor. A mérkőzés bevételét a hazaiak utánpótlás játékosának, Buza Attilának ajánlják fel, aki súlyos sérülést szenvedett májusban.

 

„A Dunakilitivel játszottunk idegenben. Az egyik játékossal küzdöttem a labdáért, aki a karjával valahogyan megütötte az arcomat. Két fogam úgy kitört, hogy még a gyökerek is megsérültek. Implantátumot kellett beültetni. Két műtéten vagyok túl, ha minden igaz, novemberben »építik fel« új fogaimat. Ősszel nem játszhatok, de remélem, tavasszal már a csapat rendelkezésére tudok állni” – idézte fel a történteket a 20 éves labdarúgó.

 

Mindez 300 ezer forintba kerül, miközben a játékengedélyéhez tartozó sportbiztosításból mindössze 10 ezer forint járt. Ezért gondolt arra Hokstok Imre győrsövényházi polgármester, a helyi klub szakosztályvezetője, hogy jótékonysági mérkőzéssel segítik a játékos családját. A Gyirmót azonnal igent mondott a felkérésre.

 

„Ha a programunk megengedi, minden ilyen találkozót elvállalunk. Tudjuk, az ilyen sérülés milyen anyagi terhet jelent. Hasonló helyzetben mi is örülnénk, ha egy másik egyesület a segítségünkre sietne” – válaszolta a Kisalföld kérdésére Horváth Ernő, a Gyirmót elnöke. A mérkőzés pikantériája, hogy a két csapat a kilencvenes évek végén a megyei II. osztályban emlékezetes mérkőzéseket játszott egymással a bajnoki címért küzdve.