ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2011-es hírek
2011-04-03
Hidegzuhany a napsütésben

MEGYEI II. OSZTÁLY ORCHIDEA HOTEL MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

19. forduló, 2011. április 3., 16.00
Dunaszeg – Győrsövényház 4–1 (3–0)
Vezette: Végh (Farkas Á.., Asbóth).
Győrsövényház: Hujber – Szűcs Á., Varga K. Csizmazia, Fodor S. (Fehér Z., 31. p.), Varga Z. (Domsitz, 83. p.), Domoszlai P., Láncos (Unger, 56. p.), Lakatos, Váli, Károlyi. Edző: Varga Károly.
Gólszerzők: Rónaszéki (3. p., 1–0), Kószás K. (15. p., 2–0), Vadász P. (27. p., 3–0), Vadász P. (80. p., 4–0), Váli (11-esből, 86. p., 4–1).
Sárga lap: Kószás J. (19. p.), Cseh (71. p.), Vadász Z. (74. p.), ill. Láncos (40. p.), Váli (71. p.), Fehér Z. (71. p.).

 

Ideális labdarúgóidőben kezdődött a mérkőzés, a vendég Győrsövényház azonban napfürdőzés közben hidegzuhanyt kapott: a Dunaszeg már a 3. percben megszerezte a vezetést. Utána gyorsan jöhetett volna az egyenlítés, Váli azonban szabadrúgásból a felső lécet találta el. Ugyan a visszapattanó a kapus hátára pattant, mégsem lett gól az esetből. A hazaiak ezt követően gyorsan döntésre vitték a dolgot. A 27. percig három helyzetet alakítottak ki, amelyből kettőt értékesítettek. Úgy tűnt, a győrsövényháziak háromgólos hátrányban feladták a mérkőzést.

 

A második félidőben a nézőknek nem kellett körmüket rágni az izgalomtól. A vendéglátók nem akartak játszani, a vendégek pedig nem tudták megnehezíteni a dolgukat. Sőt, a Dunaszeg tíz perccel a vége előtt négyre növelte előnyét. Hat perccel később Károlyi lerántásért büntetőt ítélt a játékvezető, amelyet Váli értékesített; ez azonban már csak az eredmény kozmetikázására volt jó. Összességében a fiatal, gyors játékosokból álló hazaiak ilyen arányban is megérdemelten győztek.

 

A következő fordulóban, április 10-én 17 órakor újabb ki-ki mérkőzésre kerül sor, ezúttal a Máriakálnok látogat Győrsövényházra. Rossz hír, hogy a rendkívül gólerős Váli megkapta ötödik sárga lapját, így hiányozni fog.

 

U 21

19. forduló, 2011. április 3., 14.00
Dunaszeg – Győrsövényház 2–0 (1–0)
Vezette: Farkas Á. (Asbóth).

Eddigi eredmények