ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2011-es hírek
2011-05-16
Két percen múlt a győzelem

MEGYEI II. OSZTÁLY ORCHIDEA HOTEL MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT
25. forduló, 2011. május 15., 17.00
Bősárkány – Győrsövényház 2–2 (1–1)
Vezette: Baán (Kowalszky, Babos).
Győrsövényház: Hujber – Szűcs Á., Csizmazia, Domsitz, Domoszlai P., Károlyi, Burián, Láncos, Váli, Unger (Németh K., 55. p.), Fodor. Edző: Varga Károly.
Gólszerzők: Domoszlai P. (4. p., 0–1), Farkas (20. p., 1–1), Váli (58. p., 1–2), Németh Zs. (88. p., 2–2).
Sárga lap: senki, ill. Unger (16. p.).
Kiállítva: senki, ill. Csizmazia (87. p.)

Borongós, szeles, április elejinek megfelelő hőmérsékletű időben kezdődött a mérkőzés, amelyen a Győrsövényházból Varga Zoltán öt sárga lap, Fehér Zoltán és Majlinger Csaba egyéb okok miatt hiányzott.

A vendégcsapatnak jól indult a találkozó, hiszen Domoszlai P. a 4. percben egyéni játék után mintegy 12 méterről félmagasan a kapu bal oldalába lőtt. Utána jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, s ugyan a Bősárkány valamelyest fölénybe került, de támadásaiban nem volt átütő erő. Ennek ellenére a 20. percben egy alapvonalról visszagurított labdát Farkas a hosszú sarokba pörgette (1–1). Nem sokkal később Váli ismét megszerezhette volna a vezetést a Győrsövényháznak, de ajtó-ablak helyzetben 6 méterről fölé lőtt.

A második félidőben a Bősárkány nagyobb sebességre kapcsolt, többször a kapuhoz szorította ellenfelét, gólt azonban nem tudott szerezni. Nem így a Győrsövényház: az 58. percben Fodor–Váli összjáték után utóbbi 11 méterről az elfekvő kapus mellett a bal sarokba talált. A hazai fölényt jelezte ezután egy lesgól és az, hogy egy ízben Hujbernek bravúrral kellett hárítania. A 87. percben Csizmazia egy felezővonalnál elkövetett szabálytalanságért megkapta második sárga lapját, így a pirosat is. Az emberelőnyt azonnal kihasználták a vendéglátók. A szabadrúgásból felívelték a labdát, amelyet a kavarodásból Németh Zs. rúgott közvetlen közelről a hálóba. Szépséghibája a történteknek, hogy előtte kézzel tette maga elé a játékszert, a játékvezetői síp mégis néma maradt. A mérkőzés paprikás hangulatban fejeződött be, de újabb találat már nem esett.

Varga Károly, a Győrsövényház vezetőedzője: – Ellentétes félidőket láthatott a özönség, így a látottak alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

A jelenleg a 13. helyen tanyázó győrsövényházi együttes május 22-én 17 órakor Enesén játszik.

U 21
25. forduló, 2011. május 15., 15.00
Bősárkány – Győrsövényház 8–0 (4–0)
Vezette: Kowalszky (Babos).
Győrsövényház: Bertalan J. – Varga Á., Fajkusz, Kovács T., Búza, Folkmayer, Lakatos, Gitt, Kovács G. M., Kovács G. (Csonka, 46. p.), Takács R. (Kovács M. K., 38. p.).
Gólszerzők: Rácz (10. p.), Szabó A. (20. p.), Deszencki (34. p.), Rácz (40. p.), Nagy L. (55. p.), Nagy L. (58. p.), Szabó A. (65. p.), Szabó A. (80. p.).

Eddigi eredmények