ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2011-es hírek
2011-04-25
Nem hozott pontokat a nyúl

MEGYEI II. OSZTÁLY ORCHIDEA HOTEL MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

22. forduló, 2011. április 24., 17.00
Győrsövényház – Hédervár 1–5 (1–2)
Vezette: Csirke (Hima, Szigeti G.).
Győrsövényház: Hujber – Szűcs Á., Varga K. (Csengei, 66. p.). Csizmazia, Varga Z. (Domsitz, 61. p.), Domoszlai P., Burián (Takács R., 82. p.), Majlinger, Láncos, Váli, Fehér Z. (Unger, 46. p.). Edző: Varga Károly.
Gólszerzők: Endrődy (2. p., 0–1), Láncos (17. p., 1–1), Hegyi (30. p., 1–2), Nagy D. (48. p., 1–3), Nagy D. (72. p., 1–4), Vojnisek (82. p., 1–5).
Sárga lap: Hujber (72. p.), ill. senki.

 

A múlt heti nagyarányú vereség után hétvégén sem nézett könnyű feladat elé a Győrsövényház gardája, amely a listavezető Hédervár csapatát fogadta. A hazaiaknál hiányzott Károlyi és Fodor.

 

Sajnos a mérkőzés a múlt héthez hasonlóan folytatódott, már a 2. percben vezettek a vendégek. Burián érthetetlen módon elengedett egy átadást, de Majlinger erre nem számított, Endrődy pedig köszönte szépen és a hosszú sarokba csavart. A hazaiakban eléggé bent maradt az ütés, mert az első negyedórában csak a vendégek veszélyeztettek. Aztán a 17. percben egy mintaszerű támadás után Burián tette jóvá korábbi bakiját és beadását Láncos fejelte szép mozdulattal a jobb sarokba. Az egyenlítés most a vendégeket fogta meg inkább és a hazaiaknak több lehetőségük is volt a vezetés megszerzésére. Ez nem sikerült, viszont a vendégeknek igen. Az első fél óra végén egy szögletet követően Hegyi előzte meg Hujbert a hazai védők asszisztálása közepette, és közelről a rövid sarokba fejelt. A félidő végéig már nem változott az eredmény, vendégvezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő úgy kezdődött mint az első. Még 3 perc sem telt el, már kettő volt a vendégek előnye. Egy 20 méterről eleresztett löket a felső lécet találta telibe, a kipattanót pedig Hegyinek nem volt nehéz 8 méterről az üres kapuba lőnie. Itt el is dőlt a mérkőzés, mert a sövényháziak ugyan mentek előre becsülettel, de az idő és az erő múlásával egyre nagyobb tér adódott a fiatal hédervári csapat előtt, amelynek játékosai vagy rosszul céloztak vagy Hujber védett bravúrral. Két gólt még így is lőtt vendégcsapat a hazai védők hathatós támogatásával, és ugyan a mérkőzés utolsó tíz percében még rohamoztak a hazaiak, a szépségtapasz sem jött össze, mert Váli szabadrúgását a felső léc mentette.

A sok hibát elkövető hazai csapat veresége törvényszerű volt, a vendégek pedig éltek a tálcán kínált levetőséggel, de azt se hallgassuk el, hogy a Hédervár győzelme ettől függetlenül is teljesen megérdemelt.

 

A Győrsövényház május 1-jén Hegyeshalomba látogat.

 

U 21

22. forduló, 2011. április 24., 15.00
Győrsövényház – Hédervár 2–2
Vezette: Szigeti G. (Hima).

Győrsövényház: Bertalan J. – Varga Á., Fajkusz, Folkmayer (Kovács M. K., 71. p.), Németh K., Búza, Lakatos, Takács R., Kovács T. (Csonka, 51. p.), Gitt (Kovács G., 61. p.), Frühvirth.

Gólszerzők: Fajkusz (öngól, 19. p., 0–1), Németh K. (30. p., 1–1), Mézes (42. p., 1–2), Lakatos (84. p., 2–2).
Sárga lap: Búza (33. p.), Bertalan J. (85. p.), Takács R. (89. p.), ill. senki.

 

Eddigi eredmények