ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2012-es hírek
2012-09-10
A második félidőben átléptek rajtunk

MEGYEI II. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT
4. forduló, 2012. szeptember 9., 17.00
Győrsövényház – Győrzámoly 1–4 (1–1)
Vezette: Kovács E. (Ács, Kovács J.).
Győrsövényház: Hujber – Huszár, Horváth G., Szabó D., Szabados L., Juhász, Csizmazia T. (Soós, 62. p.), Lőrincz, Veszelyi (Németh K., 80. p.), Láncos (Domoszlai, 65. p.), Bazsó. Edző: Szabó Gábor.
Gólszerző: Frank (37. p., 0–1), Horváth G. (45. p., 1–1), Babos (48. p., 1–2), Szombathelyi (55. p., 1–3), Babos (84. p., 1–4).
Sárga lap: senki, ill. Frank (32. p.).

Nyáriasan meleg időben rendezték meg a mérkőzést, amelyen a három vereségével utolsó Győrsövényház első szezonbeli hazai mérkőzésén a száz százalékos Győrzámolyt fogadta. Az első félidőben nem látszott a két együttes közötti pont- és helyezésbeli különbség, sőt a hazaiaknak nyílt több lehetőségük a gólszerzésre. Egy ízben a játékvezetőn múlt a gól, Lőrincz lábát ugyanis ziccerben húzta ki a védő: a kérdés nem a büntető, hanem az esetleges piros lap jogossága lett volna, a síp mégis néma maradt. A vezetést szinte a semmiből szerezte meg a Győrzámoly a 37. percben, amikor egy szöglet után Frank senkitől sem zavartatva öt méterről fejelt a hálóba. Szerencsére gyorsan jött az egyenlítés, szintén sarokrúgást követően Horváth G. volt fejjel eredményes közvetlen közelről.

A második félidő viszont rémálomszerű kezdést hozott, a vendégek tíz perc alatt eldöntötték a három pont sorsát. Előbb Babos lőtt a hálóba egy kirúgás (!) után, majd egy gyors kontrát Szombathelyi fejezett be szép góllal. A Győrsövényház lélekben láthatóan feladta a mérkőzést, így nem okozott meglepetést, hogy a vendégek a végén még a kegyelemdöfést is megadták egy védelmi hibát kihasználva.

A 3–10-es gólaránnyal, nulla ponttal utolsó helyezett Győrsövényház szeptember 16-án 16 órakor a hat pontjával kilencedik Kunsziget otthonában játszik bajnoki mérkőzést. Előtte szeptember 12-én, szerdán 17 órakor Győrsövényház – Öttevény találkozót rendeznek a megyei Magyar Kupában.

U 19
4. forduló, 2012. szeptember 9., 15.00
Győrsövényház – Győrzámoly 3–0 (1–1)
Vezette: Kovács J. (Ács).
Győrsövényház: Molnár M. – Kovács G. M., Csizmazia M., Varga Á., Kiss P. (Szabados N., 68. p.), Folkmayer, Csonka, Takács R. (Eőri, 41. p., Tóth K., 79. p.), Kovács T. (Limpakter, 46. p.), Kovács M. K. (Kovács G., 46. p.), Fajkusz.
Gólszerzők: Csonka (2. p., 1–0), Kovács G. M. (77. p., 2–0), Kovács G. (82. p.).
Sárga lap: Takács R. (11. p.), ill. Balázs (80. p.).

Eddigi eredmények