ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2012-es hírek
2012-10-07
Gólzápor a záporban

MEGYEI II. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

8. forduló, 2012. október 7., 16.00

Győrsövényház – Mosonszentmiklós 4–3 (3–1)

Vezette: Dombi (Kovács K., Ács).

Győrsövényház: Molnár – Domoszlai, Veszelyi, Szabó D., Bazsó (Szabó M., 70. p.), Szabados Á., Csizmazia T. (Lőrincz, 68. p.), Kalmár, Soós, Szabados L., Juhász. Edző: Szabó Gábor.

Gólszerző: Kalmár (4. p., 1–0), Kalmár (12. p., 2–0), Finta B. (16. p., 2–1), Juhász (24. p., 3–1), Simon (54. p., 3–2), Farkas (öngól, 57. p., 4–2), Finta Sz. (61. p., 4–3).

Sárga lap: senki, ill. Simon (55. p.), Horváth P. (62. p.).

 

Gyenge esőben kezdődött a mérkőzés, amelyen a hazai csapatból Hujber eltiltás, Huszár D. pedig sérülés miatt hiányzott, visszatért viszont négy mérkőzéses eltiltás után Kalmár. Éppen ideje volt, gondolhatták a szurkolók, ugyanis a játékos negyed órán belül két gólt is szerzett. Előbb a 4. percben Juhász ügyetlenkedett el egy ziccert, a labda kikerült a 16-oson kívülre, és Kalmár mintegy 22 méterről nagy erővel a kapu bal oldalába lőtt. Nyolc perccel később ugyanő ugrott ki és a kapus mellett ismét a bal sarkot választotta. A jó erőkből álló Mosonszentmiklós nem adta fel és harmadik helyzetét már értékesítette: Finta B.-t szöktették az elalvó védők között, aki a kifutó Molnár mellett a kapuba helyezett. Gyorsan érkezett a győrsövényházi válasz is. Domoszlai szerzett labdát és gyönyörűen ment el a jobb oldalon, középre adását Szabados Á. a 16-os vonalán önfeláldozóan tette tovább és Juhász 11 méterről higgadtan emelt Hiba kapus felett a hálóba. Az utóbbi években valószínűleg ez volt a legjobb győrsövényházi fél óra. A nagy iram a félidő hátralévő részében sem csökkent, de újabb gól már nem esett.

 

A szünetben szakadni kezdett az eső, viharossá fokozódott az északnyugati szél, így meglehetősen kellemetlen körülmények között folytatódott a találkozó. Néhány perc tapogatózás után a vendégek ismét szorossá tették az állást, miután az 54. percben egy jobb oldalról érkezett ívelés után Simon kapásból kilőtte a bal alsó sarkot. Három percre rá Soós ment el a szélen, beadása a gólra éhesen berobbanó Juhászhoz nem jutott el, mert Farkasról a kapuba került. Öngól. A kétgólos győrsövényházi előny ismét egygólosra olvadt a 61. percben, amikor egy szöglet utáni kavarodás után Horváth P. szerzett találatot. Az utolsó fél órában kevés helyzet alakult ki: egy ízben Veszely mentett az utolsó pillanatban megmentve a hazai kaput a góltól, a győrsövényháziak pedig fejesből találtak a hálóba, a játékvezető megítélése szerint azonban lesről.

 

A Győrsövényház kiváló játékkal, agresszíven, lelkesen küzdve, teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A csapat október 14-én, vasárnap 15 órakor a Börcs vendégeként lép pályára.

 

U 19

8. forduló, 2012. október 7., 14.00

Győrsövényház – Mosonszentmiklós 2–1

 

Eddigi eredmények