ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2012-es hírek
2012-10-28
Hatalmas balszerencse kellett a döntetlenhez

MEGYEI II. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

11. forduló, 2012. október 28., 14.00

Dunaszeg – Győrsövényház 1–1 (0–1)

Vezette: Krasznai (Tóth-Toki, Nemes).

Győrsövényház: Molnár – Domoszlai, Huszár D., Szabó D., Bazsó, Szabados Á. (Szabados L., 54. p.), Lőrincz (Kalmár, 21. p.), Horváth G., Veszelyi, Soós, Juhász (Csizmazia T., 71. p.). Edző: Szabó Gábor.

Gólszerző: Szabados Á. (3. p., 0–1), Kiss B. (89. p., 1–1).

Sárga lap: Torma (55. p.), Pátka (65. p.), ill. senki.

 

Villámrajtot vett a Győrsövényház, amely már a 3. percben megszerezte a vezetést. Domoszlai, Horváth G., Szabados Á. volt a labda útja. Utóbbi lövése a kapusról kipattant, de a játékos másodszor már nem hibázott. A bekapott gól megfogta a Dunaszeget, s az egész első félidőben a vendégek akarata érvényesült. A hazaiak a 45 perc során lövésig sem jutottak, a másik oldalon ugyanakkor Juhász és Soós is helyzeteket rontott, Szabados Á. pedig egy ízben a felső lécet találta el.

 

A második játékrészben némiképp megváltozott a játék képe, a Dunaszeg ugyanis kijjebb húzódott, s helyzetet kialakítani nem is tudott, szögletekből, pontrúgásokból igyekezett veszélyt teremteni. A Győrsövényház viszont számos gyors támadást vezetett, sajnos azonban Szabados L., Soós és Domoszlai is hibázott a kapu előtt, vagy éppen az utolsó passzok nem sikerültek. A futball örök törvénye így ezúttal is érvényesült: az egész mérkőzésen alárendelt szerepet játszott Dunaszeg a semmiből egyenlített a 89. percben, amikor egy szöglet – megnyomva az erős szél által – érintés nélkül jutott a hálóba.

 

A Győrsövényház óriási balszerencsével vesztett két pontot, miközben gólokkal kellett volna nyernie a találkozót. Az együttes 14 ponttal a tizedik helyen áll a bajnokságban és november 4-én, vasárnap 14 órakor a Hegyeshalmot fogadja.

 

U 19

11. forduló, 2012. október 28., 12.00

Dunaszeg – Győrsövényház 4–0 (1–0)

Vezette: Nemes (Tóth-Toki).

Győrsövényház: Hujber – Kovács G. M. (Tóth K., 80. p.), Csizmazia M., Varga Á., Fajkusz, Láncos (Limpakter, 64. p.), Folkmayer, Horváth K. (Kovács M. K., 74. p.), Takács R. (Szabados N., 74. p.), Csonka (Kiss P., 46. p.), Kovács G. (Kovács T., 60. p.). Edző: Búza Attila

Gólszerzők: Vadász (23., 51. és 65. p.), Szitás (67. p.)

Sárga lap: Takács M. (89. p.), ill. Varga Á. (61. p.), Hujber (87. p.), Kovács M. K. (89. p.).

 

Eddigi eredmények