ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2014-es hírek
2014-10-13
Elkapta a fonalat a csapat

MEGYEI II. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

9. forduló, 2014. október 12., 15.00

Bezenye – Győrsövényház 1–3 (1–2)

Gólszerzők: Szabó II Dávid (22. p., 0–1), Lénárt Zsolt (31. p., 1–1), Juhász Ervin (40. p., 1–2), Takács Richárd (90. p., 1–3).

 

Ragyogó időben, kitűnően előkészített talajú pályán a Bezenye vendége volt a Győrsövényház a hétvégén. Szabados Ádám, Kalmár Csaba, Huszár Dávid, Lőrincz Norbert és Burián Zoltán sérülés miatt maradt távol a találkozótól, rájuk nem számíthatott Szabó Gábor edző.

 

Remekül kezdte a találkozót a vendéggárda, már az ellenfél térfelén igyekeztek labdát szerezni, és ezekből villámgyors kontrákat vezetni. Az első néhány helyzet még a pontatlan átadások és rossz befejezések miatt kimaradt, majd egy bal oldali szögletet követően Szabó II Dávid emelkedett a legmagasabbra, és a kapuba fejelt. Ezt követően is támadásban maradt a sövényházi csapat, amely továbbra sem tudta helyzeteit gólra váltani. Ahogyan az lenni szokott, az ellenfél egy talált góllal egyenlített. A bal oldalról elvégzett szabadrúgás az ötösön belül lepattant, onnan a  bezenyei játékos hasára, majd a kapuba pattant. A bekapott gól nem fogta meg sövényháziakat, a rengeteg szabálytalansággal – a játékvezető szinte minden testi kontaktust szabadrúgással büntetett – tarkított első félidő végén Domoszlai Péter gyorsan elvégzett szabadrúgására Juhász csapott le, aki balról, nagy erővel a kapuba vágta a labdát. Így a félidőre vendégvezetéssel vonulhattak a csapatok.

 

A második félidőben továbbra helyzetek továbbra is csak a bezenyei kapu előtt alakultak ki, előbb Szabó II Dávid, majd Juhász, illetve Fajkusz hibázott ziccerben. A mezőnyben egyenrangú bezenyei csapat helyzetet egy ízben tudott kialakítani, de az ígéretes helyzetben leadott lövés centiméterekkel kerülte el a bal kapufát. A végére kitámadó hazaiak sorsa a 90. percben pecsételődött meg, Takács Richárd lépett ki egy előrevágott labdára, erőszakosan megküzdött érte, majd nagy erővel 16 méterről a kapu jobb oldalába rúgta a labdát úgy, hogy a bezenyei kapus csak beleérni tudott a lövésbe.

 

Összességében a sövényházi győzelem nem forgott veszélyben, és ha a helyzeteket egy kicsit jobban kihasználja a csapat, akár nagyobb arányú győzelme is lehetett volna a vége. Vasárnap az újoncként listavezető Darnózseli gárdáját fogadja majd a csapat.

 

U 21

9. forduló, 2014. október 12., 13.00

Bezenye – Győrsövényház 2–1 (0–1)

Gólszerzők: Mészáros Krisztián (öngól, 26. p., 0–1), Farkas Gergő (56. p.), Vörös Ádám (78. p.).

Kiállítva: Batyanek Tamás (88. p.), ill. senki..

 

MEGYEI U 16, B CSOPORT

6. forduló, 2014. október 11., 10.00

Győrsövényház – Sokorópétka 1–4 (1–0)

Gólszerzők: Erdélyi József (25. p., 1–0), Nagy Adrián (53., 1–1), Nagy Adrián (78. p., 1–2), Pintér Richárd János (85. p., 1–3), Jónás Dávid (89. p., 1–4).

 

 

Eddigi eredmények