ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2014-es hírek
2014-10-06
Hetet egy csapásra

MEGYEI II. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

8. forduló, 2014. október 5., 16.00

Győrsövényház – Enese 7–0 (2–0)

Gólszerzők: Kiss Patrik (8. p., 1–0), Szabados Levente (45. p., 2–0), Juhász Ervin (68. p., 3–0), Domoszlai Péter (80. p., 4–0), Juhász Ervin (83. p., 5–0), Domoszlai Péter (85. p., 6–0), Szabó II Dávid (90. p., 7–0).

 

Szomszédvárak rangadójára került sor a hétvégén, az Enese látogatott Győrsövényházra. A hazaiak több sebből véreztek, Burián Zoltán, Kalmár Csaba és Szabados Ádám továbbra is sérülés, Soós Roland munkahelyi elfoglaltság, Lőrincz Norbert betegség miatt hiányzott a csapatból. A vendéglátók hetek óta pocsék formát mutattak, így az előjelek alapján az Enese számított esélyesnek. Ráadásul a sövényháziak tétmérkőzésen legutóbb 2010 júniusában tudták legyőzni az eneseieket, akkor 2–0-ra.

 

Tapogatozó mezőnyjátékkal kezdődött a találkozó, a hazaiak igyekeztek már a vendégek térfelén labdát szerezni, és azokból gyors kontrákat vezetni. Ennek hamar, már a 8. percben meglett az eredménye: Kiss Patrik elé került a labda a kaputól 20-25 méterre, aki egy igazítás után ritkán látható nagy gólt lőtt a bal felső sarokba. Az enesei kapusnak esélye sem volt a hárításra. Ha ez a találat magasabb osztályban esik, még ott is a legszebbek közé tartozna. A bekapott gól láthatóan megfogta a vendégeket, akik nem igazán tudtak veszélyt teremteni Osvald Norbert kapuja előtt. A hazaiak továbbra is remekül kontráztak, egy ízben Szabó II Dávid fejelt közelről kapufát, a kipattanót Szabó I Dávid közelről a még ott tartózkodó Szabó II Dávid hátára fejelt. Később Domoszlai Péter rúgott egy kapu előtti kavarodás után kapufát, majd ismét Szabó I Dávid került helyzetbe, ígéretes lövése centiméterekkel kerülte el a jobb kapufát. Már mindenki elkönyvelte, hogy a félidőre egygólos hazai előnnyel mennek pihenni a csapatok, amikor Szabó II Dávid zavarta meg a kapust, akiről a labda Szabados Levente elé került, majd állítgatás nélkül 20 méterről a kapuba emelt. Az első játékrészben Osvaldnak mindössze egy közeli fejesnél kellett bravúrt bemutatnia.

 

A második játékrészben próbált mindent egy lapra feltéve rohamozni az enesei gárda, de meddő mezőnyfölényét nem tudta sem helyzetekre, sem pedig gólokra váltani. A 67. percben tovább gyarapodott a sérültek száma, a játékot amúgy sem teljesen egészségesen vállaló Huszár Dávid sérült meg, helyére Csizmazia Tamás állt be a hajrára. Ahogy fogyott az idő, a kitámadó, majd a végére teljesen széteső vendégeket az egész meccsen jól, és összeszedetten játszó hazaiak nagyon megszórták. Előbb a Szabados Levente felrúgásáért megítélt szabadrúgást rúgta gyönyörűen Juhász Ervin a kapu jobb oldalába, majd Domoszlai Péter közelről talált a kapuba, az akkor már kapusát sérülés miatt elveszítő eneseieknek. A 85. percben hazai labdaszerzést követően Bazsó Attila tört kapura, majd önzetlenül passzolt középre, ahol Juhásznak már nem okozott a kapuba továbbítani a labdát. Ezt követően egy újabb labdaszerzés után Domoszlai 25 méterről emelt a kapuba a kint álló kapus felett, majd a mérkőzés utolsó gólját egy jobb oldali beadást követően Szabó II Dávid szerezte, aki előbb mellel átvette, majd a bal alsó sarokba rúgta a labdát. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy ha a hazaiak kicsit még ennél is jobban koncentrálnak, és a kapufáknál a szerencse is melléjük áll, akkor még nagyobb arányban győzhettek volna a végére teljesen széteső és hitüket veszítő eneseiek ellen.

 

Megtört tehát a sövényházi gárda rossz sorozata, külön öröm hogy a rég várt siker ilyen nagyarányúra sikerült. A következő fordulóban Bezenyére látogat majd a csapat, ahol szintén nem számíthat könnyű mérkőzésre.

 

U 21

8. forduló, 2014. október 5., 14.00

Győrsövényház – Enese 1–0 (1–0)

Gólszerző: Erdélyi József (5. p., 1–0).

 

MEGYEI U 16, B CSOPORT

5. forduló, 2014. október 4., 10.00

Bercsényi DSE – Győrsövényház 10–1 (5–0)

Gólszerzők: Horváth Tamás (18. p., 1–0), Rózsavölgyi Patrik (19., 2–0), Arnold Dávid (23. p., 3–0), Arnold Dávid (24. p., 4–0), Ruszó Alex András (43. p., 5–0), Rózsavölgyi Patrik (67. p., 6–0), Károlyi Armand Kevin (74. p., 7–0), Horváth Tamás (75. p., 8–0), Varga Kristóf (76. p., 8–1), Károlyi Armand Kevin (80. p., 9–1), Lakatos Ádám Benjámin (88. p., 10–1).

 

Eddigi eredmények