ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2014-es hírek
2014-10-19
Kilenc emberrel is győzelem

MEGYEI II. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

10. forduló, 2014. október 19., 15.00

Győrsövényház – Darnózseli 2–1 (2–0)

Gólszerzők: Szabó I Dávid (9. p., 1–0), Domoszlai Péter (34. p., 2–0), Schneider Ákos (73. p., 11-esből, 2–1).

Kiállítva: Bazsó Attila (73. p.), Csizmazia Tamás (78. p.), illetve Angyal Vajk (86. p.).

 

Ragyogó napsütéses időben az újoncként listavezető Darnózselit fogadta a Győrsövényház, amelyből ismét meghatározó játékosok hiányoztak: Szabados Ádám, Kalmár Csaba, Huszár Dávid és Burián Zoltán. Bekezdett a hazai gárda, amely az első percekben kétszer is ziccert hibázott. A harmadik lehetőséget már sikerült gólra váltani, a 9. percben egy jobb oldali beadást Szabó I Dávid néhány lépésről passzolt a kapu jobb oldalába. Ezt követően meddő mezőnyfölénybe került a Darnózseli, de Hujber Zsolt kapusnak legfeljebb néhány beívelést kellett lehúznia. A másik oldalon ellenben több helyzet is kimaradt – egy ízben egy védő fejéről a kapufára került a játékszer –, mígnem a 34. percben Domoszlai Péter 25–28 méteres szabadrúgásból növelte az előnyt: a labda felperdült a sorfalon és a bal felső sarokba hullott. Nem sokkal később Hujber ziccert védett, majd Szabó II Dávid lépett ki a védők közül, de gurítása a vendégkapus kezéről a jobb kapufára, onnan pedig az alapvonalon túlra csorgott. A szünetre megérdemelt hazai vezetéssel vonultak a csapatok.

 

A második játékrész úgy folytatódott, ahogy az első abbamaradt. A darnózseliek többet birtokolták a labdát, de a helyzetek az ő kapujuk előtt voltak, többek között Juhász Ervin és Kiss Patrik is gólt lőhetett volna. A mérkőzés menete a 73. percben változott meg gyökeresen, amikor a vendégek a semmiből szépítettek és kerültek emberelőnybe: Bazsó Attila egy gólba tartó fejest feleslegesen kézzel kiütött és a kiállítás sorsára jutott. A büntetőt Schneider Ákos magabiztosan értékesítette. Ráadásul öt perccel később Csizmazia Tamást második sárga lappal öltözőbe küldte a játékvezető, így a győrsövényháziak kilencen maradtak. A 86. percben a vendégek is megfogyatkoztak, Angyal Vajk kapta meg második sárgáját. A darnózseliek támadójátékáról és a vendéglátók védekezéséről sokat elmond, hogy így sem alakult ki helyzet Hujber Zsolt kapuja előtt.

 

A Győrsövényház újabb győzelmével már negyedik a tabellán. Most két idegenbeli meccs következik: október 24-én egy korábban elmaradt találkozó pótlásaként az Ásványráróra, majd október 26-án, vasárnap Mosonszentmiklósra látogat a csapat.

 

U 21

10. forduló, 2014. október 19., 13.00

Győrsövényház – Darnózseli 6–2 (2–1)

Gólszerzők: Angyal Erik Xavér (28. p., 0–1), Kovács Gábor (32. p., 1–1), Németh Krisztián (38. p., 2–1), Geiszbül Ádám (52. p., 2–2), Erdélyi József (56. p, 3–2), Erdélyi József (69-. p., 4–2), Kovács Miklós Károly (75. p., 5–2), Samu Gábor (81. p., öngól, 6–2).

               

MEGYEI U 16, B CSOPORT

7. forduló, 2014. október 18., 15.00

Rábapordány – Győrsövényház 2–2

 

Eddigi eredmények