ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK
Oldaltérkép
Hírek
Hírarchívum
Képgaléria
Falu
Eseménynaptár
Anyakönyvi hírek
Önkormányzat
Dokumentumtár (jegyzőkönyvek, rendeletek stb.)
Csatorna-hozzájárulás befizetési időpontjai
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházközség
Cégek
Kereskedelmi egységek
Helytörténet
Statisztikai adatok
Közbeszerzések
Szennyvízberuházás
Rendezési terv
Folyamatban lévő rendezésiterv-módosítások
Választási információk
Rajz- és fotópályázat 2017
2016-os hirek
2016-08-08
A kivégzés elmaradt, a továbbjutás nem

KEGLOVICH MEGYEI MAGYAR KUPA

1. forduló, 2016. augusztus 7., 18.00
Farád – Győrsövényház 0–2 (0–0)

Győrsövényház:
Osvald Norbert – Szabados Ádám, Németh Krisztián (Szabados Levente, 81. p.), Horváth Gábor, Veszelyi Dávid, Salamon Dániel (Kalmár Csaba, 61. p.), Rémi Balázs, Domoszlai Péter, Juhász Ervin (Horváth Krisztián, 76. p.), Soós Roland (Takács Richárd, 46. p.), Nemes Gyula (Csonka Ákos András, 21. p.). Edző: Szabó Gábor.
Gólszerzők:
Csonka Ákos András (67. p.), Domoszlai Péter (84. p.).
Sárga lap:
senki, illetve Rémi Balázs (39. p.).

Az új idény első tétmérkőzésén a megyei III. osztályban szereplő Farád volt a mieink ellenfele a Keglovich Megyei Kupa 1. fordulójában. A napos, szeles időben megrendezett találkozó első 20–25 percében a Győrsövényház játszott mezőnyfölényben, nagyobb helyzetekig azonban – főként a sok pontatlanság miatt – nem sikerült eljutni. A játékrész második fele a hazaiaké volt, de ziccert ők sem tudtak kialakítani.

A második félidőben egyre inkább érződött a tudás- és erőnlétbeli különbség, így nem volt meglepetés, hogy a 67. percben sikerült megszereznünk a vezetést. Csonka szerzett labdát az ellenfél térfelén, elhúzta a kapus mellett és higgadtan a hálóba gurított. A továbbjutás a 84. percben dőlt el, amikor Domoszlai Péter szabadrúgásból mesterien csavart a rövid felső sarokba. A mieink a hátralévő percekben kivégezhették volna a Farádot, de a helyzetek kimaradtak. Biztató ugyanakkor, hogy a védelem végig stabilan állt a lábán, és gól nélkül lehozta a mérkőzést.

Csapatunk vasárnap Ásványrárón kezdi meg a megyei II. osztályú bajnokság 2016/2017-es idényét.